(Lent)

Adres: Griftdijk Noord 9-A

Identiteit: Samenwerkingsschool, 700 leerlingen

Citadel College, Griftdijk is een middelbare school in Lent waar VMBO-, HAVO- en VWO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 700 leerlingen op de school, waarvan 29% VMBO, 38% HAVO en 33% VWO.

Citadel College, Griftdijk, een profielschool?

Griftdijk Noord 9-A
6663 AA Lent

Alle scholen in Lent

Citadel College, Griftdijk vergeleken met andere VWO-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Citadel College, Griftdijk vergeleken met andere VWO scholen in de buurt.

Griftdijk Noord
Lent 0 km 700 2 2 2 2 2 2