Alle middelbare scholen beoordeeld: HAVO, VWO en VMBO

(Ede Gld)

Adres: Bovenbuurtweg 1

Identiteit: Protestants-Christelijk, 1470 leerlingen

Het Streek, Bovenbuurtweg is een middelbare school in Ede Gld waar VMBO, HAVO en VWO onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 1470 leerlingen op de school, waarvan 14% VMBO, 35% HAVO en 51% VWO.

Hieronder wordt de school beoordeeld en vergeleken met andere VMBO-GT scholen in de omgeving. Ook is er informatie over het profiel van de school, de examencijfers en de financiŽle gezondheid. En uiteraard de gebruikelijke contact- en adresgegevens.

Kiesjeschool.nl is onderdeel van de Keuzegids Middelbare Scholen. Wie deze gids bestelt ontvangt direct per email ook een wachtwoord voor kiesjeschool.nl.

Leerlingen per docent

FinanciŽle gezondheid

+++ uitstekend ++ zeer sterk + sterk O gemiddeld Ė zwakker Ė Ė veel zwakker Totaalscore van 20 tot 100 Toelichting

Contact & Adres

Het adres van de school is: Het Streek, Bovenbuurtweg, Bovenbuurtweg 1, 6717 XA Ede Gld

Deze school staat niet op Google Streetview.

Wel kan je de omgeving bekijken door het oranje poppetje (in het linkerscherm) richting het zwarte kruis te slepen.

Het Streek, Bovenbuurtweg, een profielschool?

Zulke themaklassen zijn de laatste jaren erg populair. Het lijkt soms alsof elke school eraan doet. Maar de ene school pakt het wel beter aan dan de ander. Daarom vermelden hier alleen scholen die zich hebben aangesloten bij een landelijk profielnetwerk. Om daarvan lid te worden moet een school namelijk aan duidelijke eisen voldoen.

Topsport:
Kunst & Cultuur:
Begaafdheid:
Tweetalig:
Technasium:

Hoe scoren leerlingen op het Centraal Examen?

Wat zegt deze grafiek?

De grafiek toont per vak(kencluster) het cijfer dat leerlingen van deze school gemiddeld halen bij het landelijk georganiseerde Centraal Examen. Ook het gemiddelde van andere scholen in het land is weergegeven, waardoor direct te zien is bij welke vakken deze school het goed en minder goed doet.

Centraal Examen (CE) en Schoolexamen (SE)

Naast het Centraal Examen wordt er op de school ook een eigen Schoolexamen afgenomen. De cijfers hiervan staan niet in deze grafiek. Hoe dichter de resultaten van het SE bij het CE liggen hoe beter, want zo wordt voorkomen dat een school het eigen SE te makkelijk maakt en leerlingen met een te laag kennisniveau slagen. Bovenaan deze pagina kan je zien hoe deze school op dit aspect scoort (zie Verschil Cijfers SE-CE).

Het Streek, Bovenbuurtweg vergeleken met andere VMBO-GT-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Het Streek, Bovenbuurtweg vergeleken met andere VMBO-GT scholen in de buurt.

Leerl. per docent

FinanciŽle gezondh.

Het Streek, Bovenbuurtweg

Bovenbuurtweg
Ede Gld 0 km 1470

Groenhorst Ede

Zandlaan
Ede Gld 0,6 km 370

Het Streek, Zandlaan

Zandlaan
Ede Gld 0,8 km 650

Marnix College

Prins Bernhardlaan
Ede Gld 0,9 km 990

Pallas Athene College

Koekeltse Boslaan
Ede Gld 2,2 km 970
Alle scholen in Ede Gld en omgeving

Voor middelbare scholen: de Keuzegids Online

Middelbare Scholen kunnen zonder installatie iedereen binnen de school toegang geven tot de Keuzegids Online. De gidsen zijn gemaakt om bovenbouw-leerlingen om te helpen met hun studiekeuze.

Hbo Universiteiten Mbo