(Burgum)

Adres: Tjalling H. Haismastraat 1

Identiteit: Protestants-Christelijk, 780 leerlingen

CSG Liudger is een middelbare school in Burgum waar VMBO-, HAVO- en VWO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 780 leerlingen op de school, waarvan 40% VMBO, 53% HAVO en 6% VWO.

CSG Liudger, een profielschool?

Tjalling H. Haismastraat 1
9251 AT Burgum

Alle scholen in Burgum

CSG Liudger vergeleken met andere HAVO-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school CSG Liudger vergeleken met andere HAVO scholen in de buurt.

Tjalling H. Haisma [...]
Burgum 0 km 780 2 2 2 2 2 2