(Arnhem)

Adres: Groningensingel 1235

Identiteit: Openbaar, 540 leerlingen

Maarten van Rossum is een middelbare school in Arnhem waar VMBO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 540 leerlingen op de school.

Maarten van Rossum, een profielschool?

Groningensingel 1235
6835 HZ Arnhem

Alle scholen in Arnhem

Maarten van Rossum vergeleken met andere VMBO-K-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Maarten van Rossum vergeleken met andere VMBO-K scholen in de buurt.

Groningensingel
Arnhem 0 km 540 2 2 2 2 2 2