(Apeldoorn)

Adres: Waleweingaarde 103

Identiteit: Openbaar, 1050 leerlingen

Edison College is een middelbare school in Apeldoorn waar VMBO-, HAVO- en VWO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 1050 leerlingen op de school, waarvan 82% VMBO, 14% HAVO en 4% VWO.

Edison College, een profielschool?

Waleweingaarde 103
7329 BD Apeldoorn

Alle scholen in Apeldoorn

Edison College vergeleken met andere VMBO-K-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Edison College vergeleken met andere VMBO-K scholen in de buurt.

Waleweingaarde
Apeldoorn 0 km 1050 2 2 2 2 2 2