(Nijmegen)

Adres: IJsbeerstraat 12

Identiteit: Openbaar, 1280 leerlingen

Stedelijke SG Nijmegen is een middelbare school in Nijmegen waar VMBO-, HAVO- en VWO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 1280 leerlingen op de school, waarvan 23% VMBO, 56% HAVO en 22% VWO.

Stedelijke SG Nijmegen, een profielschool?

Topsport: ja
Kunst & Cultuur: ja

IJsbeerstraat 12
6531 PL Nijmegen

Alle scholen in Nijmegen

Stedelijke SG Nijmegen vergeleken met andere HAVO-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Stedelijke SG Nijmegen vergeleken met andere HAVO scholen in de buurt.

IJsbeerstraat
Nijmegen 0 km 1280 2 2 2 2 2 2