(Zaandam)

Adres: Vincent van Goghweg 42

Identiteit: Openbaar, 1250 leerlingen

Zaanlands Lyceum is een middelbare school in Zaandam waar HAVO- en VWO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 1250 leerlingen op de school, waarvan 48% HAVO en 52% VWO.

Zaanlands Lyceum, een profielschool?

Vincent van Goghweg 42
1506 JD Zaandam

Alle scholen in Zaandam

Zaanlands Lyceum vergeleken met andere VWO-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Zaanlands Lyceum vergeleken met andere VWO scholen in de buurt.

Vincent van Goghweg
Zaandam 0 km 1250 2 2 2 2 2 2