(Mill)

Adres: Langenboomseweg 3

Identiteit: Rooms katholiek, 440 leerlingen

Merletcollege is een middelbare school in Mill waar VMBO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 440 leerlingen op de school.

Merletcollege, een profielschool?

Technasium: ja

Langenboomseweg 3
5451 JH Mill

Alle scholen in Mill

Merletcollege vergeleken met andere VMBO-GT-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Merletcollege vergeleken met andere VMBO-GT scholen in de buurt.

Langenboomseweg
Mill 0 km 440 2 2 2 2 2 2