(Roosendaal)

Adres: Burg Schneiderlaan 2

Identiteit: Openbaar, 1360 leerlingen

Jan Tinbergen College is een middelbare school in Roosendaal waar VMBO-, HAVO- en VWO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 1360 leerlingen op de school, waarvan 35% VMBO, 36% HAVO en 28% VWO.

Jan Tinbergen College, een profielschool?

Tweetalig: ja

Burg Schneiderlaan 2
4706 EZ Roosendaal

Alle scholen in Roosendaal

Jan Tinbergen College vergeleken met andere VMBO-GT-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Jan Tinbergen College vergeleken met andere VMBO-GT scholen in de buurt.

Burg Schneiderlaan

SG Roncalli

Tuinderspad
Bergen op Zoom 12,8 km 1180 2 2 2 2 2 2