(Nieuwegein)

Adres: Harmonielaan 1

Identiteit: Openbaar, 510 leerlingen

Anna TMAVO is een middelbare school in Nieuwegein waar VMBO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 510 leerlingen op de school.

Anna TMAVO, een profielschool?

Tweetalig: ja

Harmonielaan 1
3438 ED Nieuwegein

Alle scholen in Nieuwegein

Anna TMAVO vergeleken met andere VMBO-GT-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Anna TMAVO vergeleken met andere VMBO-GT scholen in de buurt.

Harmonielaan
Nieuwegein 0 km 510 2 2 2 2 2 2