(Zaltbommel)

Adres: Oude Bosscheweg 2

Identiteit: Openbaar, 390 leerlingen

OSG Cambium, de Waard is een middelbare school in Zaltbommel waar VMBO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 390 leerlingen op de school.

OSG Cambium, de Waard, een profielschool?

Oude Bosscheweg 2
5301 LA Zaltbommel

Alle scholen in Zaltbommel

OSG Cambium, de Waard vergeleken met andere VMBO-B-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school OSG Cambium, de Waard vergeleken met andere VMBO-B scholen in de buurt.

Oude Bosscheweg
Zaltbommel 0 km 390 2 2 2 2 2 2