(Vlissingen)

Adres: Weyevlietplein 7 -13

Identiteit: Openbaar, 1120 leerlingen

Scheldemond College is een middelbare school in Vlissingen waar VMBO-, HAVO- en VWO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 1120 leerlingen op de school, waarvan 42% VMBO, 35% HAVO en 23% VWO.

Scheldemond College, een profielschool?

Topsport: ja

Weyevlietplein 7 -13
4385 CH Vlissingen

Alle scholen in Vlissingen

Scheldemond College vergeleken met andere VMBO-B-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Scheldemond College vergeleken met andere VMBO-B scholen in de buurt.

Weyevlietplein
Vlissingen 0 km 1120 2 2 2 2 2 2