(Stevensbeek)

Adres: Kloosterstraat 1

Identiteit: Rooms katholiek, 370 leerlingen

Metameer, Kloosterstraat is een middelbare school in Stevensbeek waar VMBO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 370 leerlingen op de school.

Metameer, Kloosterstraat, een profielschool?

Kloosterstraat 1
5844 AN Stevensbeek

Alle scholen in Stevensbeek

Metameer, Kloosterstraat vergeleken met andere VMBO-B-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Metameer, Kloosterstraat vergeleken met andere VMBO-B scholen in de buurt.

Kloosterstraat
Stevensbeek 0 km 370 2 2 2 2 2 2

Metameer, Jenaplan

Stationsweg