(Bergen op Zoom)

Adres: Pater Dehonlaan 63

Identiteit: Rooms katholiek, 450 leerlingen

Gymnasium Juvenaat is een middelbare school in Bergen op Zoom waar VWO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 450 leerlingen op de school.

Gymnasium Juvenaat, een profielschool?

Pater Dehonlaan 63
4615 DC Bergen op Zoom

Alle scholen in Bergen op Zoom

Gymnasium Juvenaat vergeleken met andere VWO-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Gymnasium Juvenaat vergeleken met andere VWO scholen in de buurt.

Pater Dehonlaan
Bergen op Zoom 0 km 450 2 2 2 2 2 2

Mollerlyceum

Bolwerk-Zuid