(Silvolde)

Adres: Pastoor Bluemersplein 2

Identiteit: Rooms katholiek, 540 leerlingen

Almende College, Bluemers is een middelbare school in Silvolde waar VMBO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 540 leerlingen op de school.

Almende College, Bluemers, een profielschool?

Pastoor Bluemersplein 2
7064 BK Silvolde

Alle scholen in Silvolde

Almende College, Bluemers vergeleken met andere VMBO-GT-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Almende College, Bluemers vergeleken met andere VMBO-GT scholen in de buurt.

Pastoor Bluemersplein
Silvolde 0 km 540 2 2 2 2 2 2