(Bergen op Zoom)

Adres: Tuinderspad 6

Identiteit: Samenwerkingsschool, 1180 leerlingen

SG Roncalli is een middelbare school in Bergen op Zoom waar VMBO-, HAVO- en VWO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 1180 leerlingen op de school, waarvan 30% VMBO, 42% HAVO en 27% VWO.

SG Roncalli, een profielschool?

Tuinderspad 6
4613 CA Bergen op Zoom

Alle scholen in Bergen op Zoom

SG Roncalli vergeleken met andere VMBO-GT-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school SG Roncalli vergeleken met andere VMBO-GT scholen in de buurt.

Tuinderspad
Bergen op Zoom 0 km 1180 2 2 2 2 2 2

ZoomMavo

Noordzijde Zoom