(Amsterdam)

Adres: Nobelweg 6

Identiteit: Samenwerkingsschool, 1040 leerlingen

Pieter Nieuwland College is een middelbare school in Amsterdam waar HAVO- en VWO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 1040 leerlingen op de school, waarvan 47% HAVO en 53% VWO.

Pieter Nieuwland College, een profielschool?

Nobelweg 6
1097 AR Amsterdam

Alle scholen in Amsterdam

Pieter Nieuwland College vergeleken met andere VWO-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Pieter Nieuwland College vergeleken met andere VWO scholen in de buurt.

Nobelweg
Amsterdam 0 km 1040 2 2 2 2 2 2

Cygnus Gymnasium

Vrolikstraat