(Coevorden)

Adres: Van Heeckerenlaan 2

Identiteit: Openbaar, 1620 leerlingen

Nieuwe Veste is een middelbare school in Coevorden waar VMBO-, HAVO- en VWO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 1620 leerlingen op de school, waarvan 43% VMBO, 35% HAVO en 22% VWO.

Nieuwe Veste, een profielschool?

Technasium: ja

Van Heeckerenlaan 2
7742 AB Coevorden

Alle scholen in Coevorden

Nieuwe Veste vergeleken met andere VMBO-B-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Nieuwe Veste vergeleken met andere VMBO-B scholen in de buurt.

Van Heeckerenlaan
Coevorden 0 km 1620 2 2 2 2 2 2