Arentheem College, Thomas a Kempis

(Arnhem)

Adres: Thomas a Kempislaan 25

Identiteit: Samenwerkingsschool, 1240 leerlingen

Arentheem College, Thomas a Kempis is een middelbare school in Arnhem waar HAVO- en VWO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 1240 leerlingen op de school, waarvan 42% HAVO en 58% VWO.

Arentheem College, Thomas a Kempis, een profielschool?

Arentheem College, Thomas a Kempis
Thomas a Kempislaan 25
6822 LR Arnhem

Alle scholen in Arnhem

Arentheem College, Thomas a Kempis vergeleken met andere VWO-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Arentheem College, Thomas a Kempis vergeleken met andere VWO scholen in de buurt.

Arentheem College, Thoma [...]

Thomas a Kempislaan