(Boxtel)

Adres: Baanderherenweg 2

Identiteit: Rooms katholiek, 660 leerlingen

Baanderherencollege is een middelbare school in Boxtel waar VMBO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 660 leerlingen op de school.

Baanderherencollege, een profielschool?

Baanderherenweg 2
5282 RJ Boxtel

Alle scholen in Boxtel

Baanderherencollege vergeleken met andere VMBO-K-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Baanderherencollege vergeleken met andere VMBO-K scholen in de buurt.

Baanderherenweg
Boxtel 0 km 660 2 2 2 2 2 2