(Dieren)

Adres: Doesburgsedijk 7

Identiteit: Algemeen-bijzonder, 1160 leerlingen

Het Rhedens is een middelbare school in Dieren waar VMBO-, HAVO- en VWO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 1160 leerlingen op de school, waarvan 85% VMBO, 8% HAVO en 8% VWO.

Het Rhedens, een profielschool?

Doesburgsedijk 7
6953 AK Dieren

Alle scholen in Dieren

Het Rhedens vergeleken met andere VMBO-K-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Het Rhedens vergeleken met andere VMBO-K scholen in de buurt.

Doesburgsedijk
Dieren 0 km 1160 2 2 2 2 2 2