(Dedemsvaart)

Adres: Langewijk 43

Identiteit: Samenwerkingsschool, 520 leerlingen

Vechtdal College is een middelbare school in Dedemsvaart waar VMBO-, HAVO- en VWO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 520 leerlingen op de school, waarvan 76% VMBO, 14% HAVO en 10% VWO.

Vechtdal College, een profielschool?

Langewijk 43
7701 AA Dedemsvaart

Alle scholen in Dedemsvaart

Vechtdal College vergeleken met andere VMBO-K-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Vechtdal College vergeleken met andere VMBO-K scholen in de buurt.

Langewijk
Dedemsvaart 0 km 520 2 2 2 2 2 2