(Baarn)

Adres: Torenlaan 83

Identiteit: Algemeen-bijzonder, 1030 leerlingen

Baarnsch Lyceum is een middelbare school in Baarn waar HAVO- en VWO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 1030 leerlingen op de school, waarvan 41% HAVO en 59% VWO.

Baarnsch Lyceum, een profielschool?

Torenlaan 83
3742 CS Baarn

Alle scholen in Baarn

Baarnsch Lyceum vergeleken met andere VWO-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Baarnsch Lyceum vergeleken met andere VWO scholen in de buurt.

Torenlaan
Baarn 0 km 1030 2 2 2 2 2 2