(Amstelveen)

Adres: Startbaan 3

Identiteit: Protestants-Christelijk, 1550 leerlingen

Hermann Wesselink College is een middelbare school in Amstelveen waar VMBO-, HAVO- en VWO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 1550 leerlingen op de school, waarvan 18% VMBO, 37% HAVO en 45% VWO.

Hermann Wesselink College, een profielschool?

Tweetalig: ja

Startbaan 3
1185 XP Amstelveen

Alle scholen in Amstelveen

Hermann Wesselink College vergeleken met andere VWO-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Hermann Wesselink College vergeleken met andere VWO scholen in de buurt.

Startbaan
Amstelveen 0 km 1550 2 2 2 2 2 2

Amstelveen College

Sportlaan