(Harderwijk)

Adres: Stationslaan 26

Identiteit: Protestants-Christelijk, 1210 leerlingen

Chr. College Nassau-Veluwe is een middelbare school in Harderwijk waar HAVO- en VWO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 1210 leerlingen op de school, waarvan 44% HAVO en 56% VWO.

Chr. College Nassau-Veluwe, een profielschool?

Begaafdheid: ja

Stationslaan 26
3842 LA Harderwijk

Alle scholen in Harderwijk

Chr. College Nassau-Veluwe vergeleken met andere HAVO-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Chr. College Nassau-Veluwe vergeleken met andere HAVO scholen in de buurt.

Stationslaan
Harderwijk 0 km 1210 2 2 2 2 2 2