(Geldrop)

Adres: Grote Bos 2

Identiteit: Algemeen-bijzonder, 1740 leerlingen

Strabrecht College is een middelbare school in Geldrop waar VMBO-, HAVO- en VWO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 1740 leerlingen op de school, waarvan 24% VMBO, 41% HAVO en 35% VWO.

Strabrecht College, een profielschool?

Grote Bos 2
5666 AZ Geldrop

Alle scholen in Geldrop

Strabrecht College vergeleken met andere HAVO-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Strabrecht College vergeleken met andere HAVO scholen in de buurt.

Grote Bos
Geldrop 0 km 1740 2 2 2 2 2 2