(Apeldoorn)

Adres: Anklaarseweg 71

Identiteit: Reformatorisch, 1360 leerlingen

Jacobus Fruytier SG is een middelbare school in Apeldoorn waar VMBO-, HAVO- en VWO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 1360 leerlingen op de school, waarvan 43% VMBO, 29% HAVO en 29% VWO.

Jacobus Fruytier SG, een profielschool?

Tweetalig: ja

Anklaarseweg 71
7316 MB Apeldoorn

Alle scholen in Apeldoorn

Jacobus Fruytier SG vergeleken met andere VMBO-K-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Jacobus Fruytier SG vergeleken met andere VMBO-K scholen in de buurt.

Anklaarseweg
Reformatorisch