(IJmuiden)

Adres: Briniostraat 12

Identiteit: Samenwerkingsschool, 420 leerlingen

Technisch College Velsen is een middelbare school in IJmuiden waar VMBO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 420 leerlingen op de school.

Technisch College Velsen, een profielschool?

Briniostraat 12
1971 HM IJmuiden

Alle scholen in IJmuiden

Technisch College Velsen vergeleken met andere VMBO-GT-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Technisch College Velsen vergeleken met andere VMBO-GT scholen in de buurt.

Briniostraat
IJmuiden 0 km 420 2 2 2 2 2 2