Nuborgh College, Lambert Franckens

(Elburg)

Adres: Lange Wijden 50

Identiteit: Protestants-Christelijk, 980 leerlingen

Nuborgh College, Lambert Franckens is een middelbare school in Elburg waar HAVO- en VWO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 980 leerlingen op de school, waarvan 58% HAVO en 42% VWO.

Nuborgh College, Lambert Franckens, een profielschool?

Nuborgh College, Lambert Franckens
Lange Wijden 50
8081 VV Elburg

Alle scholen in Elburg

Nuborgh College, Lambert Franckens vergeleken met andere VWO-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Nuborgh College, Lambert Franckens vergeleken met andere VWO scholen in de buurt.

Nuborgh College, Lambert [...]

Lange Wijden