(Purmerend)

Adres: Hoornselaan 10

Identiteit: Algemeen-bijzonder, 1540 leerlingen

Jan van Egmond Lyceum is een middelbare school in Purmerend waar HAVO- en VWO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 1540 leerlingen op de school, waarvan 60% HAVO en 40% VWO.

Jan van Egmond Lyceum, een profielschool?

Hoornselaan 10
1442 AX Purmerend

Alle scholen in Purmerend

Jan van Egmond Lyceum vergeleken met andere VWO-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school Jan van Egmond Lyceum vergeleken met andere VWO scholen in de buurt.

Hoornselaan
Purmerend 0 km 1540 2 2 2 2 2 2

Da Vinci College

Johanna Naberstraat