(Leek)

Adres: Waezenburglaan 51-a

Identiteit: Algemeen-bijzonder, 670 leerlingen

RSG de Borgen, Nijeborg is een middelbare school in Leek waar VMBO-onderwijs wordt aangeboden. In totaal zitten er ongeveer 670 leerlingen op de school.

RSG de Borgen, Nijeborg, een profielschool?

Waezenburglaan 51-a
9351 HC Leek

Alle scholen in Leek

RSG de Borgen, Nijeborg vergeleken met andere VMBO-K-scholen in de buurt

In de tabel hieronder wordt de school RSG de Borgen, Nijeborg vergeleken met andere VMBO-K scholen in de buurt.

Waezenburglaan
Leek 0 km 670 2 2 2 2 2 2