Contact

Kiesjeschool.nl en de Keuzegids Middelbare Scholen worden gemaakt door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie. Het C.H.O.I. is een zelfstandig en onafhankelijk bureau in Leiden, met als missie: kritische (kwaliteits-)vergelijking van scholen en opleidingen mogelijk maken.

Dit vergelijken begint met het verzamelen, bewerken en analyseren van actuele gegevens over het onderwijs. Daarna komt het zorgvuldig presenteren en toelichten van de informatie. Het moet allemaal zinvol en begrijpelijk zijn voor de aanstaande studenten, scholieren en hun ouders. Want dat is onze belangrijkste doelgroep.

De Keuzegidsredactie heeft al ruim twintig jaar ervaring met het in kaart brengen en kritisch vergelijken van vervolgopleidingen in het mbo, hbo en wo - speciaal voor diegenen die een goed onderbouwde studiekeuze willen maken. Veel schooldecanen gebruiken deze gidsen in print, of als onlinversie voor leerlingen in de bovenbouw. De Keuzegids is dus een bekend en gezaghebbend 'merk' in het onderwijs. Voor het eerst heeft de redactie haar ervaring en expertise losgelaten op het middelbaar onderwijs. Meer weten?

C.H.O.I. maakt overigens ook analyses en rapporten voor opleidingen, die veel gebruikt worden bij de kwaliteitszorg van het onderwijs. Wilt u daarover meer weten? Mail dan naar beheer@choi.nl

Wijzigingen doorgeven

Werkt u bij een middelbare school en heeft u onjuiste informatie aangetroffen op kiesjeschool.nl? Dan kunt u uw wijzigingen hier doorgegeven

Hbo